Diensten

Van het ontwerpen van een elektrische installatie tot acute storingen, ik sta voor u klaar. Als erkend installateur waardeer ik persoonlijk en snel contact.

Ik bied zowel uitbreiding van uw huidige systeem als regulier onderhoud, altijd met een goede en betrouwbare oplossing. Geen klus is te klein of te groot; ik ben er om u te helpen.

Voor wie

Agrarische sector

Met een ruime klantenkring en jarenlange ervaring in de agrarische sector ben ik uw installateur voor elke uitdaging. Heeft uw bedrijf een compleet nieuwe installatie nodig of wilt u uw bestaande systeem uitbreiden, ik zorg voor een elektrische installatie waar uw bedrijf optimaal door kan functioneren. Unieke eisen zoals ammoniakresistentie en dierenwelzijn in de veeteelt? Geen probleem. Ik gebruik alleen materialen van A-kwaliteit en leg stroomcircuits aan die voldoen aan de specifieke behoeften van uw sector.

Ik lever maatwerk, of u nu in de landbouw zit en een efficiënte manier zoekt om aardappels te sorteren, of in de houtverwerking en een automatische afzuiging nodig heeft. Gemak, betrouwbaarheid en expertise: dat is wat u kunt verwachten als u met mij samenwerkt.

Particulieren

Bent u uw droomhuis aan het bouwen of wilt u kleine aanpassingen aan uw bestaande woning? Van grootschalige nieuwbouwprojecten en renovaties tot kleinere elektrische klusjes kunt u altijd rekenen op mijn persoonlijke en zorgvuldige service. Ook voor meer specifieke diensten zoals het vervangen, vernieuwen of aanleggen van groepenkasten, bent u bij mij aan het juiste adres.

Heeft u plannen om over te stappen op duurzame energie? Ik kan u assisteren met de installatie van zonnepanelen en het aanleggen van een laadpaal voor uw elektrische auto.

MKB

Ook voor ondernemers in het MKB bied ik een scala aan diensten. Hoewel de specifieke behoeften per bedrijf kunnen verschillen, staat kwaliteit en efficiëntie altijd centraal. U kunt mij inschakelen voor zowel regulier elektrisch onderhoud als geavanceerde installatieprojecten.

Zoals altijd staan persoonlijk contact en betrouwbaarheid ook hier hoog in het vaandel. Een klein kantoor of een grotere onderneming: ik bied oplossingen op maat, altijd volgens de laatste normen en technieken.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Scope keuringen

Voor alle scope keuringen kunt u eveneens bij mij terecht. Ik heb een samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf dat deze keuringen uitvoert. Zo houdt u alles onder één dak en is een enkel telefoontje of appje naar mij voldoende om alles te regelen.

Betrouwbare partner

Met oog voor detail en respect voor de geldende NEN1010 en NEN3140 normen, bent u verzekerd van kwaliteit. Ik werk altijd volgens de geldende normen en ben lid van Techniek Nederland en InstallQ.

Rob Kerdijk